PVC-Partytenten
PARTYTENTEN
Bij ons kan u terecht voor het kopen van een professionele partytent. Wij hebben verschillende types PVC partytenten. Hieronder vindt u een overzicht. Indien u eerder op zoek bent naar een ander type feesttent, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

De PVC partytenten (Classic Plus, Premium & Professional (Limited)) zijn uiterst geschikt voor tuinfeesten of straatevenementen. De feesttenten bieden een perfecte bescherming tegen wind en regen en zijn volledig waterdicht en winddicht. Ook zijn de zeilen brandvertragend en UV bestendig en dus geschikt voor elk openbaar Event.
Al de onderdelen van de tenten zijn steeds uit stock leverbaar.
Bij de tenten zit een duidelijke handleiding voor het opstellen van de tent. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt bij de tenten geleverd. U heeft dus geen extra materialen nodig.
De tenten worden steeds geleverd inclusief al de zijwanden zodat u uw partytent volledig kan afsluiten tegen regen of wind. De zijwanden zijn voorzien van tochtflappen van 30cm. Deze zorgen ervoor dat er geen wind of water langs onder in uw tent kan. De naden van de PVC tenten zijn steeds thermisch gelast. Dit heeft als groot voordeel dat er geen water binnen sijpelt wanneer het regent (in tegenstelling tot goedkopere partytenten waar deze naden gestikt zijn). Ook zorgen deze tochtflappen dat de wind niet langs onder in de tent kan.
 Partytenten kopen Vouwtenten kopen Feesttenten kopen Tenten kopen Partytent Feesttent Vouwtent Plooitent
AmbiSphere