Welke vouwtent is het meest geschikt? Het partyseizoen staat voor de deur. Met de lente en zomer in aantocht, komt het feestseizoen al goed op gang. Nu ook de corona maatregelen deels zijn opgeheven kunnen we niet alleen denken of dromen over een leuk feestje, maar kunnen we ook daadwerkelijk weer alles uit de kast trekken om een goed en onbezorgd feest te bouwen. De afgelopen twee jaar hebben mensen veel moeten missen. Bruiloften werden gecanceld, familiefeesten werden afgelast en verjaardagen konden niet gevierd worden. Maar het goede nieuws is: het mag en kan allemaal weer. "We" mogen weer!  En daar hebben ook wij bij Ambisphere hartstikke veel zin in! 

Wij bij Ambisphere staan graag voor je klaar, en helpen je graag een handje verder om van je feest, bruiloft, tuinfeest of zakelijke event een groot succes maken. We staan graag voor je klaar om je van een goed advies te voorzien bij het aanschaffen van een tent. 

Veel feesten vinden namelijk (deels) buiten plaats, en daarbij wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Naast lekkere hapjes, drankjes én een cocktail, komt een vouwtent heel goed van pas op een event of feest. We willen ons toch geen zorgen hoeven maken over het weerbericht?! Met een mooie en kwalitatieve vouwtent kan jouw feest niet meer stuk. Wellicht ben je je op dit moment aan het oriënteren voor een handige vouwtent. Daarom vertellen we je er graag meer over. Vouwtenten zijn een echte must voor een geslaagd feest. We hebben een ruim assortiment aan vouwtenten, zowel lowbudget tenten , als meer de professionele tenten. Al onze tenten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Waar moet je nou op letten bij het aanschaffen van een vouwtent? Wij zeggen altijd, bedenk van te voren goed hoe vaak je van plan bent om de tent te gaan gebruiken. Is dit hooguit een paar keer? Dan kun je gerust een lowbudget tent aanschaffen. Wij hebben deze verkrijgbaar in een hele mooie witte of zwarte uitvoering. Zijn jouw feesten of events van terugkerende aard? Ons advies is dan om een professionele tent te kopen omdat je hier langer en met veel plezier gebruik van kunt maken. Ook in het kader van de duurzaamheid is dit een goede keuze. Onze professionele plooitenten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wist je trouwens dat het mogelijk is om het zeil van de tent te laten bedrukken? Dat kan dus! Vraag hier direct en vrijblijvend jouw offerte aan. En mocht je nog vragen hebben, stuur ons gerust een mailtje of bel ons. We staan graag voor je klaar. 

Dan zeggen wij nu alvast: proost op een goed feest! 

 
      12-03-2022 08:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.