Welke stretchtent kopen?

Een stretchtent kopen kan soms lastig zijn. Als horecaondernemer, sportclub of evenementenbureau wil je graag de juiste stretchtent aanschaffen. Wij helpen je graag verder om hierin de juiste keuzes te maken. Uiteraard kun je ons altijd bellen, mailen voor persoonlijk en vrijblijvend advies, maar ook via onze inspiratie blogs hopen wij je een handje verder te helpen met het maken van de juiste keuze.


Wij hebben een mooi assortiment van prachtige stretchtenten en onze eigen Ambistretchtententen. Deze zijn allen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien kun je onze tent ook nog eens in verschillende prachtige kleuren kopen. Zo hebben wij op dit moment onze Ambistretchtenten in de volgende kleuren beschikbaar: zand, grijs, wit, zwart of rood. Wie weet is één van deze kleuren dé kleur die past bij de huisstijl van jouw bedrijf, jouw restaurant, jouw sportclub of van jouw event. Of wellicht van het grote feest dat er binnenkort aankomt? Onze Ambistretchtent is bijvoorbeeld ook ideaal voor een bruiloft. De organische vormen van deze tent, maken hem feestelijk en toegankelijker. 

 

Ben je opzoek naar een mooie stretchtent voor een bruiloft op het strand, dan raden wij onze mooie witte Ambistretch tent aan. De witte kleur matcht prachtig met het zand, de blauwe zee en de witte kleur komt bovendien ook erg mooi uit op de trouwfoto's. Het is trouwens ook gemakkelijker om een witte tent op de bruiloft locatie mooi af te stylen, met prachtige bloemen bijvoorbeeld en met andere leuke gadgets zoals lampjes en lampionnen. Bij de gedachte hieraan dromen wij al een beetje weg ;) Binnenkort kun je op ons blog meer informatie en inspiratie vinden over het afstylen van je trouwlocatie en onze Ambistretchtent.


Kortom, de stretchtent is een prachtige en handige tent, zeker ook voor zakelijk gebruik. Want we kunnen wel stellen dat er sinds de corona periode een nieuwe trend is ontstaan. Veel evenementen en gelegenheden die eerst binnen plaatsvonden, hebben zich verplaatst naar buiten. Ze zeggen daarom niet voor niets: "Buiten is het nieuwe binnen!" Ook bij Ambisphere denken we graag in oplossingen en daarom bieden wij een nog ruimer assortiment van stretchtenten aan. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies!

      14-03-2022 12:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.