Een mega aanrader! Onze PVC Partytent

Ben je opzoek naar een mooie en stijlvolle feesttent? Zoek je een tent die een stevige regenbui zonder zorgen aankan? Wil je met een gerust hart feest kunnen vieren? Met onze mooie PVC partytenten kan dit allemaal. Wij noemen dan ook niet voor niets onze PVC partytent "de partytent der tenten". Onze partytenten zijn namelijk zeer kwalitatief en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ze zijn ook onwijs gemakkelijk op te zetten. Alle materialen die je daarvoor nodig hebt, worden direct bij de PVC Partytent geleverd. En mocht je in de toekomst toch nog eens nieuwe accessoires of onderdelen nodig hebben? Dan hebben wij deze altijd in voorraad en direct leverbaar. Bij onze pvc partytenten zit een duidelijke handleiding voor het opzetten van de tent, dus het kan eigenlijk niet misgaan ;) Wij zeggen daarom ook niet voor niets, met onze PVC Partytent kan jouw feest niet meer stuk.

 

Handig om te weten voor als je onze partytent gaat aanschaffen

Onze PVC Partytenten worden geleverd inclusief zijwanden. Met deze zijwanden is het mogelijk om je partytent volledig af te sluiten, mocht die boze hoosbui toch nog langs willen komen op je feestje. Met onze stevige zijwanden zijn onvoorziene gasten zoals regen en wind, absoluut geen punt van stress. Deze tent kan ze allemaal hebben ;) De tochtflappen zijn trouwens ook heel handig. Deze zorgen ervoor dat de wind niet gaat tochten aan de onderkant van de tent. Bovendien zijn de PVC tenten thermisch gelast. Het grote voordeel hiervan is dat er geen water in de tent kan komen. Je investeert misschien iets meer, maar dan ben je wel verzekerd van meer feestplezier. Want je moet weten dat je bij een goedkopere partytent wel natte voetjes kunt krijgen, omdat bij deze tenten de naden gestikt zijn. 

 

Kijk lekker rond op onze site. Wij hebben een divers aanbod van verschillende type PVC partytenten. Denk hierbij aan onze classic low budget tenten, onze premium tenten, en aan onze professionele partytenten. Kijk lekker rond en kom je er niet uit of twijfel je nog ergens over? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

      17-03-2022 09:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.